(vers) scharrelvlees

Vers of diepvries scharrelvlees

Puurberkshire heeft geen eigen slagerij bij de winkel, wij hebben dus vaak geen VERS vlees op voorraad in onze winkel. Ons vers vlees wordt op bestelling en naar gelang beschikbaarheid geleverd. Uiteraard hebben wij wel altijd geportioneerd vlees in de diepvries op voorraad.

Het Spaarvarken

Spaar voor uw eigen varken in 10 of 11 maanden. Verwekt, geboren en opgegroeid bij Puur Berkshire in Heeswijk.

Vers vlees op bestelling

Geef vooraf uw wensen aan ons door en wij geven een seintje als het vers vlees binnen is (naar beschikbaarheid).

uit de diepvries

Lekker eenvoudig, koop in onze winkel direct uit de diepvries voorraad. Handzaam in porties vacuüm verpakt.

Hoezo spaarvarken…?

Een leuke manier om scharrelvlees bij ons te kopen is het ‘spaarvarken’. Gedurende de tijd dat het varken bij ons opgroeit en rondscharrelt, spaart u met een vast bedrag per maand alvast voor een heel of een half varken. U kunt natuurlijk ook samen als groep (buurtvereniging, sportclub, etc.) sparen en de producten verdelen.

Hoe het werkt:

U meldt zich bij ons aan voor ‘het spaarvarken’. U geeft aan hoe lang u wilt sparen. Hierbij is er keuze uit:

  • 10+ maanden (inleg 10x € 60,=); 110-125 kg ‘schoon aan de haak’
  • 11+ maanden (inleg 11x € 60,=); 140-150 kg ‘schoon aan de haak’

 

Langer sparen betekent dus meer inleg, maar ook meer vlees. In de extra maand wordt het vlees ook wat vetter. Ter vergelijking: een industrievarken weegt bij de slacht 105 – 100 kg en heeft dan een leven van 6 maanden achter de rug.

 

Als u deelneemt aan het ‘spaarvarken’ ontvangt u van ons het nummer van het oormerk van uw eigen varken.

 

Uw (halve) varken wordt door onze ambachtelijke slager verwerkt tot vleesproducten. Het varken wordt verwerkt tot een standaardassortiment vleesproducten (zie ons assortimentsoverzicht vers). Aanpassen van producten is mogelijk, zolang het vlees maar in uw varken aanwezig is… In handzame porties vacuum-verpakken is tegen een meerprijs mogelijk.

 

Interesse?
Vul uw contactgegevens in, wij nemen contact met u op.

Ja, doe maar een (half) varken!


Heel varken (€ 60 per termijn)Half varken (€ 30 per termijn)


10+ maanden (10 termijnen)11+ maanden (11 termijnen)

Vers vlees op bestelling

Varkens krijgen bij ons in alle rust en tijd om op te groeien. Doorgaans zijn varkens na 10 à 12 maanden rijp voor de slacht. Omdat Puurberkshire kleinschalig is, hebben wij dus geen constante aanvoer van vers vlees.

 

Maar…vers is bij ons dus ook écht vers! Plaatst uw bestelling* en u krijgt een seintje zodra we hebben geslacht.

 

*wij streven ernaar uw bestelling zo volledig mogelijk uit te leveren, maar de samenstelling van het varken bepaald ons aanbod (een varken heeft maar 2 varkenshaasjes…)

Hoe het werkt:

De beschikbaarheid van producten is beperkt (een varken heeft bijvoorbeeld maar 2 varkenshaasjes), daarom is niet altijd al het vlees leverbaar. Wij hebben dan ook geen vast assortiment, maar leveren op bestelling naar gelang beschikbaarheid.

 

Om u goed en actueel te kunnen informeren, werken wij met een bestellijst in Excel. Hierop geven wij aan welke producten (nog) beschikbaar zijn voor de eerstvolgende slacht.

Vraag de actuele Excelsheet aan en stuur uw bestelling naar info@puurberkshire.nl

Ja, stuur mij het ACTUELE bestelformulier

Vers uit de diepvries

Vers ingevroren & vacuum verpakt in porties

Om u altijd vlees te kunnen aanbieden, hebben wij een groot aantal producten standaard beschikbaar in onze diepvries. Vers ingevroren dus van topkwaliteit en handzaam vacuum verpakt. Kom gewoon naar onze winkel (aan de Kaathovensedijk 5 in Heeswijk-Dinther).

Hoe het werkt:

In de diepvriezers in onze winkel vindt u altijd een ruim assortiment in porties verpakte ingevroren producten. Niet nodig om te bestellen, er is altijd een ruim assortiment op voorraad!

Openingstijden winkel

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Assortiment vers bevroren (vacuum verpakt):

Buikspek aan het stuk: € 12,00/kg
Dikke rib / platte rib: € 11,50/kg
Filet aan stuk: € 13,50/kg
Filet lap: € 13,50/kg
Gehakt naturel: € 9,75/kg
Gehakt gekruid: € 9,75/kg
Hamlap: € 10,00/kg
Hamstuk: € 10,50/kg
Lever: € 8,00/kg
Niertjes: € 7,50/kg
Procureur aan het stuk: € 12,50
Reusel: € 3,50/kg
Ribkarbonade: € 10,00/kg
Saucijzen: € 12,00/kg
Schnitsel: € 13,50/kg
Schouderkarbonade: € 11,00/kg
Speklappen zonder zwoerd: € 9,75/kg
Verse worst gekruid: € 10,0/kg
Varkenshaas: € 17,50/kg